divendres, 24 de juliol del 2009

Una de les claus que ahir a la nit vam trobar, ha pogut obrir avui el pany d' Hades. Al entrar ens hem trobat un ambient carregat de mal olor i escenes dignes de l'infern més profund.









Demeter i Persefone ens expliquen mites, per acabar un dia molt mogut.


5 comentaris:

  1. Hola pirates de l'olimp!!

    Com va la vostra aventura??Aki a Barcelona fa molta calor però els que aquí ens hem quedat suportem la calor horrorosa que fa com podem: anant a la platja, refrescant-nos a la Granjeta.

    us trobem molt a faltar a tots però esperem que us ho estigueu passant molt bé però carregeu-vos d'anècdotes perque quan torneu a Barcelona les volem saber totes!!
    uN PEtó molt fort per tots!!Una ex-guakamai(Aina) i una ex-aligot(Carla)







    Zuki, necessito localitzar-te per poder acabar d'ultimar detalls de la nostra aventura de l'agost.Un petonàs ex-cuinera, reina dels ressopons!!

    ResponElimina
  2. Ooohhh.... pero que bonito!


    Demà arriba el suministrament de Barcelona directe cap a les profunditats d l'infern.

    Sayonara Baby!

    ResponElimina
  3. Vigileu el món d'ultratomba, on l'Hades, té el seu reialme i on goberna com un amo despietat que no deixa escapar els vius.
    I reclameu els deus de l'Olimp, ajuda per superar tots els entrabancs i recolçament necessari per lluitar contra els enemics.
    A reveure valents!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Què no neteja aquest coi de marrà de l'Hades??? Ja li podeu dir que faci el favor de ventilar l'inframón, que aquestes no són maneres, que carai!!!

    ResponElimina
  5. ole los piratas del lolimpo

    ResponElimina